Sposób przygotowania

krewetki zalewamy wodą i gotujemy na małym ogniu. po czasie solimy i skrapiamy lekko sokiem z cytryny. Rukolę myjemy , osuszamy i układamy na pieczywie. Jajko przepiórcze gotujemy na twardo. Kroimy na 4 części i układamy na rukoli. Awokado kroimy na malutkie kawałeczki i układamy na kanapce. Dodajemy przygotowane i ostudzone krewetki. Posypujemy suszonymi pomidorami i kiełkami. Zjadamy ze smakiem :))

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Poproszę jedną,takie apetyczne!
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Poproszę jedną,takie apetyczne!
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Poproszę jedną,takie apetyczne!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    z taką kanapką aż miło zaczynać dzień
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszniutka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    wygląda przepysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !