Sposób przygotowania

Na gotującą wodę wlać rozmieszany żurek, dodać kostki bulionowe i doprowadzić do wrzenia. Nie gotować! Podbić śmietaną. Podawać z pokrojonymi jajkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    bardzo lubię
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne robie bardzo podobnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    żurek z jajkiem i białą kiełbasą pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    mój ulubiony
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    uwielbiam z jajkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    uwielbiam z jajkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    uwielbiam z jajkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    uwielbiam z jajkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !