Sposób przygotowania

mąkę, cukier , masło, sparzone migdały wyrabiać na stolnicy przez pół godz foremki na babeczki wylepić tym ciastem i wstawić do piekarnika na 20 min. babeczki odwrócić do góry dnem i postukać aby się dało je wyciągnąć. do środka dać poziomki,posypać je cukrem i polać likierem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Fantastyczne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię babeczki ale z poziomkami jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    juz mi burczy w brzuchu
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Pyszności:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !