Sposób przygotowania

Rybę rozmrozić, lekko posolić i usmażyć. Odłożyć w ciepłe miejsce. Warzywa oczyścić. Marchew, pietruszkę i seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Por posiekać na cienkie talarki. Tak przygotowane warzywa wrzucić na rozgrzany olej. Podsmażyć, dodac obrodinę wody i dusić na małym ogniu dodając kilka goździków, ziele angielskie. Doprawić do smaku koncentratem,
cukrem, solą i peprzem ziołowym. Dusić do mometu odparowania wody (ma jej zostać niewiele). Tak przygotowanymi przykryć wcześniej usmażoną rybę
lub do warzyw dodac rybe i całośc wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    mniam ;-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    a ja dodaję jeszcze pieczarki i rodzynki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    uwielbiam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    taka rybkę jem ze smakiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    zjadłabym z chęcią
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    poprostu uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Milena87

    Bardzo dobra :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aisza1

    bardzo lubię i często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !