Sposób przygotowania

Poszatkowaną kapustę ugotować, z posiekaną cebulą w małej ilości wodzie. Słoninę pokroić w kostkę, stopić w rondelku i zanim zacznie się rumienić dodawać mąkę. Gdy zasmażka uzyska jasno złoty kolor odstawić, rozprowadzić woda, zagotować, połączyć z kapustą i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    bardzo lubie
  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczna kapusta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !