Sposób przygotowania

Jeżyny i liście malin gotować w wodzie na malum ogniu przez 45 minut, odcedzić, dodać cukier i kwasek i zagotować ponownie. Pozostawić do całkowitego wystudzenia. Do zimnego soku wlać spirytus i przelać do butelek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Brzmi ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    nie wykrzystywałam do niczego jeszcze liści malin

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !