Sposób przygotowania

Filety czyścimy, myjemy, osuszamy i kroimy na kawałki według uznania- wkładamy do miski.
Polewamy je sosem meksykańskim, przyprawiamy obficie, dokładnie mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce na minimum godzinkę.
Chipsy kruszymy bardzo drobno i mieszamy z bułką tartą, startym drobno serem oraz przyprawą meksykańską.
Kawałki kurczaka moczymy w roztrzepanym jajku, panierujemy i układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczemy około 20minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni.
Podajemy z salsą lub rozmaitymi sosami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    z chipsami jeszcze nie próbowałam, wyglądają świetnie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajne;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pysznie wygląda:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    z chipsami? fajne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    muszą byc pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo fajne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !