Sposób przygotowania

Banany ze skórką układamy na ruszcie i pieczemy ok. 5 minut. Po upieczeniu nacinamy skórkę banana z jednej strony, polewamy w środku miodem i posypujemy cynamonem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne były na pewno
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    nigdy nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    nigdy nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ale pychotka :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    hehe niezłe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    nie jadłam takich bananów,trzeba spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Super przepis na banany :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !