Sposób przygotowania

Patisony obrać ze skórki,pokroić na plastry o grubości 1 cm.Posypać przyprawą uniwersalną i odstawić na 2 godziny.Płatki kukurydziane pokruszyć na drobno.Patisony panierować w mące,jajku i płatkach kukurydzianych.Smażyć w głębokim tłuszczu na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    tak patisonów jeszcze nie robiłam.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    patisony jadłam tylko marynowane...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anemon

    Jadłam jedynie marynowane patisony, świetny pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !