Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek, zetrzeć na drobnych oczkach tarki jarzynowej albo zmielić. Tuńczyka odcedzić z zalewy. Jajka i tuńczyka wymieszać, dodać majonez, szczypiorek, doprawić pastę solą i pieprzem. Podawać na kromkach pieczywa, krakersach... Przybrać listkami zieleniny, paskami papryki, plasterkami pomidora lub ogórka...Pieczywa do kanapek z taką pastą nie smaruję już masłem - wystarczy dodany majonez.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo fajna pasta wykorzystam napewno
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    ślicznie to wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    Pięknie zrobione :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    pychotka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super pasta, pyszna z bułeczkami świeżymi :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    lazur
    Opublikowano

    Misia13

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    kuszące, nie podzieliłabym się z nikim, no może z jedną osobą.... ;)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pyszniutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    coś dla mnie bo lubię tuńczyka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !