Sposób przygotowania

Piwo karmelowe zagotować z garścią rodzynek i laską wanilii. Ostudzone mieszamy z ćwiartką spirytusu i odstawiamy na 2-3 dni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    brzmi zachęcajaco;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    % bedzie wesoło
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smacznie brzmi!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a to ciekawy przepis:)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawe czy ktoś próbował?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawy przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienity
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    takiego jeszcze nie próbowałam, ale msui być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    muszę sobie taki zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    extra propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    Na rozgrzewkę idealny :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    nie piłam jeszcze takiego :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !