Sposób przygotowania

Kaszę ugotować na półsypko.Ser zmielić i wymieszać z kaszą.Wbić jajko,przyprawić do smaku solą i pieprzem.Z tak przygotowanej masy formować okrągłe kotlety.Obtoczyć w bułce tartej,lekko spłaszczyć i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.Po usmażeniu wstawić na kilka minut do piekarnika, żeby doszły.Podawać z dodatkiem sosu grzybowego.

Komentarze

  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    podobne jak mój farsz do pierogów:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetny pomysł na bezmięsny obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    a to ciekawe,takich nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !