Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z ziołami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 1 szt
sokz cytryny
natka pietruszki
mięta
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z ziołami

Rybę patroszymy wyrywamy skrzela myjemy i solimy i skrapiamy sokiem z cytryny, do środka wkładamy masło i zioła rybę zawijamy w folię aluminiową i układamy na rozgrzanym grillu pieczemy ok 15-20 min, przekładając w połowie pieczenia na drugą stronę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 08.06.2013 21:44
smakowita rybka
Łukasz15 01.03.2013 10:52
Bardzo lubię pstrąga
Iwona51
Iwona51 07.11.2011 09:49
smaczne
Wafelek2601 22.08.2011 01:17
pyszny
Seba 10.08.2011 09:14
smaczna rybka
Monika193
Monika193 12.04.2011 21:46
uwielbiam pstrąga

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak