Sposób przygotowania

Rybę patroszymy wyrywamy skrzela myjemy i solimy i skrapiamy sokiem z cytryny, do środka wkładamy masło i zioła rybę zawijamy w folię aluminiową i układamy na rozgrzanym grillu pieczemy ok 15-20 min, przekładając w połowie pieczenia na drugą stronę

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam pstrąga
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię pstrąga
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smakowita rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !