Sposób przygotowania

do gotujacej sie wody dodajemy smalec i wszystkie przyprawy ,gdy calosc sie zagotuje dodajemy pokrojone w kostkw ziemniaki i pozostałe warzywa oraz zielona pietruszkę i gotujemy na srednim ogniu az skladniki beda miekkie ,ale nie rozgotowane ,odstawiamy zupę z ognia zalewamy zakwasem smakujemy ponownie stawiamy na ogien zagotowujemy doprawiamy do smaku i laczymy z lekko ubitą smietaną . podajemy z drobnymi grzankami z tostowego chleba:)polecam

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy przepis
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pysznosci
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pysznosci
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    przyznam, że z kalarepą nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !