Sposób przygotowania

Karkówkę rozkroić na duży płat i pobić tasakiem.Czosnek przeciśnięty,sól pieprz i szałwię wymieszać z oliwą.Natrzeć masą mięso i zwinąć w roladę.Ciasno związać nicią.Rozgrzać oliwę w brytfance o obsmażyć karkówkę z każdej strony.Dodać pokrojone w ćwiartki cebule,dodać liście laurowe,ziele angielskie i wstawić do nagrzanego piekarnika do 190st.C i piec 1 godzinę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    już czuję jej zapach:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe polaczenei
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pachnąca.....lubię taką:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    aromatyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    aromatyczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe połączenie smaków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !