Sposób przygotowania

Żółtka oddzielamy od białek , żółtka ucieramy z cukrem pudrem , dodać serek i miksujemy na małych obrotach , w miedzy czasie zaparzyć kawę , a gdy już będzie chłodna dodajemy amaretto i biszkopty maczamy w zimnej kawie i od razu układamy na blaszce. Biszkopty pokryć warstwą kremu z serka i jajek , potem biszkopty znów i jeszcze tą czynność powtarzamy . Jako ostatnią kładziemy ubitą wcześniej śmietanę z cukrem i posypujemy kakaem . Gotowe już ciasto wkładamy na parę godzin do lodówki .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubię to ciasto
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    będę robiła !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    Wygląda rewelacyjnie! Aż ślinka cieknie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    dawno nie jadłam tiramisu mmmm:)
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    pięknie wygląda!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !