Sposób przygotowania

Ziemniaki i marchewkę pokroić w kostkę, por w krążki. Warzywa dusić na małym ogniu przez ok. 10 min. Dodać posiekaną rzeżuchę oraz kiełki. Wlać bulion warzywny i gotować przez ok. 10 min. Dodać śmietanę oraz doprawić solą i pieprzem. Na koniec zmiksować. Zupę podawać posypaną rzeżuchą.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczna-lubię rzeżuchę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takiej nie jadłam i chętnie spróbuję;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Wspaniała
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    hmmm,pomysłowe:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetna zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    o ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny pomysł na rzeżuchę,,
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy smak z rzeżuchą

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !