Sposób przygotowania

Jarmuż najlepiej taki przemarznięty umyć i odciąć ogonki liściowe i grube nerwy zalewamy wrzątkiem i gotujemy bez pokrywki, następnie odcedzamy zemleć albo drobniutko posiekać , cebulkę w kostkę, boczek lub wędzonkę pokroić i stopić dodać cebulę , podsmażyć i i wymieszać z mąką , następnie dodajemy jarmuż i roztarty z solą czosnek , jeszcze chwilkę poddusić i doprawić.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !