Składniki:
g kukurydzy konserwowej | 200 |
cebuli | 1/3 |
łyżki majonezu | 2 |
marchewka | 1 |
plasterki żółtego sera, dałam Radamer, nieco słodkawy | 3 |
pęczka cienkiego szczypiorku | 1/2 |
sól, pieprz mielony | do smaku: |
g kukurydzy konserwowej | 200 |
cebuli | 1/3 |
łyżki majonezu | 2 |
marchewka | 1 |
plasterki żółtego sera, dałam Radamer, nieco słodkawy | 3 |
pęczka cienkiego szczypiorku | 1/2 |
sól, pieprz mielony | do smaku: |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: