Sposób przygotowania

Fasolę szparagową ugotować na półtwardo,ziemniaki ugotować w mundurkach,wystudzić i pokroić w ósemki.
Z oliwy,pieprzu,soli,octu i bazylii ,przygotować sos winegret.Pomidory przekroić na pół.Cebule i ogórka pokroić w plasterki,a paprykę w paski.Brzuszki łososia oddzielić od ości.Wszystkie składniki połączyć ze sobą i polać sosem winegret.Przed podaniem na wierzch ułożyć jajka ugotowane na twardo i pokrojone w ósemki.Wszystko posypać posiekaną bazylią.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ostatnio bardzo polubilam brzuszki , spróbuje w ten sposób,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    mniam, jakie pyszne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo pyszne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    muszę wypróbować ten przepis ,zapowiada się smaczny obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !