Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto.Na stolnicy wałkować je w cienkie rulony i kroić na skos.Zagotować wodę a garnku,osolić i wkładać kopytka.Ciągle mieszać,żeby się nie posklejały.Gotować do miękkości.Podawać z sosem grzybowym.Pyszne są tez odsmażane na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    kopytka zawsze pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    sprawdzony,smaczny obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    fajne takie podsmażane
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    uwielbiam kopytka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !