Sposób przygotowania

Cukier zagotować z wodą na gęsty syrop po czym delikatnie ciurkiem wlać miód.Białka ubić na sztywno i wlewać do nich powoli syrop ciągle ucierając by odklejał się od miski. Wrzucić pokruszone orzechy i masę wymieszać. Gotową masę wyłożyć na andruty i przyłożyć kolejnym andrutem. By masa nie odchodziła od wafli położyć na nie książkę by je obciążyć.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    z orzechami, świetne!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    to musi być pyszniutkie
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !