Składniki:
jajek | 10 |
sporych boczniaków (ok.0,5kg) | 5 |
dag żółtego sera o ostrzejszym smaku | 15-20 |
łyżki posiekanej natki pietruszki | 1-2 |
łyżki posiekanego cienkiego szczypiorku | 3 |
łyżki masła | 3-4 |
przyprawa uniwersalna | do smaku: |
jajek | 10 |
sporych boczniaków (ok.0,5kg) | 5 |
dag żółtego sera o ostrzejszym smaku | 15-20 |
łyżki posiekanej natki pietruszki | 1-2 |
łyżki posiekanego cienkiego szczypiorku | 3 |
łyżki masła | 3-4 |
przyprawa uniwersalna | do smaku: |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: