Sposób przygotowania

Galaretki przygotować według przepisu na opakowaniu, wylać każdą oddzielnie do podłużnej formy, odstawić do następnego dnia.
Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem pudrem, dodać do śmietany żelatynę rozpuszczoną w wodzie, wymieszać.
Gdy śmietana zacznie gęstnieć, włożyć do śmietany galaretki pokrojone w grubsze kostki i wymieszać.
Masę śmietanową wylać na brytfannę wyłożoną folią, włożyć do lodówki na 3 godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię podobną
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    no super
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    super na lato i nie tylko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !