Sposób przygotowania

Musztardę wyłożyć do miski, dolewać powoli oliwę, ciągle mieszając drewnianą łyżką. Kiszkę posiekać na plastry grubości kciuka.
Włożyć do musztardy, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie i delikatnie całość wymieszać.
Pietruszkę drobno pokroić, całość posypać po wierzchu. Podawać na zimno.

SMACZNEGO !

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie wiem czy bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    nie jadłam takiej
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    nie jadłam takiej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !