Sposób przygotowania

W mleku namoczyć grzyby. Zostawić na noc.
Dnia następnego ugotować w bulionie grzybowym. Wyjąć kapelusze.
Obtoczyć w mące, roztrzepanym z przyprawami jajku i następnie w bułce.

Usmażyć na rozgrzanym tłuszczu. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Z pewnością smaczne tylko, że ja w tym roku mam malutkie grzybki a tu lepsze byłyby duże okazy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !