Sposób przygotowania

Zółtka oddzielamy od białek. Do miseczki wkładamy twaróg i rozgniatamy widelcem. Dodajemy żółtka, maślankę, mąkę i otręby, proszek do pieczenia i cukier. Wszystko mieszamy. Białka należy ubić na sztywno z szczyptą soli. Dodać do masy i wymieszać. Ciasto nakładamy porcjami na rozgrzany olej. Smażymy z obu stron.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne... muszę takie zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    dla mojej córki-jest na etapie płatków owsianych
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    MARZA2

    super pomysł, napewno zrobię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    naprawde polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    ja również
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !