Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć i pokroić w cienkie paseczki. Smażyć na patelni ok. 5 minut. Dodać pokrojoną w talarki, dodać przyprawy. Dusić aż mięso będzie miękkie. Na koniec dodać pokrojoną drobno natkę pietruszki. Wszystko wymieszać. Chleb podzielić na ćwiartki, każdą naciąć i wypełnić farszem mięsnym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justka 16

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    mniamm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    bardzo fajny przepis ,wypróbuje na pewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    brzmi smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo interesujący przepis warty wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Extra:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    musi byc pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    musi być smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !