Składniki:
cielęcina | 500 g |
jajko | 3 szt |
bulion | 1 l |
kukurydza w puszce | 0,5 szt |
groszek konserwowy | 0,5 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
szczypiorek usiekany | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
cielęcina | 500 g |
jajko | 3 szt |
bulion | 1 l |
kukurydza w puszce | 0,5 szt |
groszek konserwowy | 0,5 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
szczypiorek usiekany | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: