Sposób przygotowania

Mięso umyć, pokroić na 5 kawałków, rozbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, posmarować chrzanem i odłożyć na 15 minut w chłodne miejsce. Następnie na każdy kawałek mięsa położyć 2-3 słupki papryki, kilka szczypiorów i obrane gotowane jajko. Zwinąć ciasno w rulon. Owinąć plastrem boczku i spiąć wykałaczkami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posmarowanym tłuszczem. Włożyć do piekarnika. Piec w temp 180 stopni około 40 minut. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    iwietny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    ślicznie podane :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Ładnie podane i smaczne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    doskonałe ! ! !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !