Składniki:
ser biały | 18 dkg |
mleko | 70 ml |
olej | 0,15 litra |
cukier puder | 8 dkg |
mąka | 35 dkg |
proszek do pieczenia | |
cukier waniliowy | |
sól | |
Nadzienie: | |
orzechy | 25 dkg |
cukier puder | 12 dkg |
mleko | 30 ml |
jajko | 1 szt |
aromat migdałowy |
ser biały | 18 dkg |
mleko | 70 ml |
olej | 0,15 litra |
cukier puder | 8 dkg |
mąka | 35 dkg |
proszek do pieczenia | |
cukier waniliowy | |
sól | |
Nadzienie: | |
orzechy | 25 dkg |
cukier puder | 12 dkg |
mleko | 30 ml |
jajko | 1 szt |
aromat migdałowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: