Składniki:
łyzki mąki pszennej | 2-3 |
łyzki mąki pszennej | 1 |
łyżeczka mielonej słodkiej papryki | 1 |
łyżeczki mielonego pieprzu | 1/2 |
mała łyżeczka soli | 1 |
nieduże cebule | 2 |
łyżki masła | 2 |
szkl. śmietanki 30% | 1 |
schab | 10-15 dag (grube plastry) |
łyzki mąki pszennej | 2-3 |
łyzki mąki pszennej | 1 |
łyżeczka mielonej słodkiej papryki | 1 |
łyżeczki mielonego pieprzu | 1/2 |
mała łyżeczka soli | 1 |
nieduże cebule | 2 |
łyżki masła | 2 |
szkl. śmietanki 30% | 1 |
schab | 10-15 dag (grube plastry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: