Sposób przygotowania

Migdały sparz i obierz ze skóry,zmiel.Czekoladę zetrzyj na tarce.Białka ubij na sztywną pianę.Ubijając,stopniowo dodawaj cukier.Do piany dodaj migdały i czekoladę,wymieszaj.Dwie blachy opłucz zimną wodą,ułóż na nich wafelki,z dużych wafli wytnij krążki.Łyżeczką kładź na waflach małe porcje masy.Piecz 10-15 minut w temperaturze 180 stopni.Ostudzone udekoruj wyciętymi z masy marcepanowej serduszkami.Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawe i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !