Sposób przygotowania

3 jajka ugotować na twardo. Pozostałe składniki zmiksować. Masą mięsną oblepiać jajka. Piec (każde jajko położyć na kawałku folii aluminiowej) 30 minut w temperaturze 175 stopni z termoobiegiem (ja upiekłam w Halogen Oven). Podawać na ciepło lub zimno z odrobiną musztardy Dijon.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    świetnie wyglądają
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    na zdjęciu chyba są sadzone...
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    a nie to rozkrojone jajko! fajny przepis!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !