Sposób przygotowania

Rybę rozmrozić, posypać przyprawą i odstawić do lodówki na około pół godziny. Maczać w skłóconym jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju, przełożyć w ciepłe miejsce. Do rondelka wlać odrobinę wody, dodać chrzan i przez chwile go poddusić. Zmniejszyć ogień, dodać jogurt, wymieszać podgrzewając. Doprawić do smaku solą i cukrem. Polewać sosem wcześniej usmażoną rybę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    koniecznie muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię odrobinę ostrości:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo smaczne zestawienie
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !