Sposób przygotowania

Do garnka wlać mleko, wsypać cukier, dodać masło i kakao, zagotować. Następnie wsypać płatki owsiane i 3/4 szkl wiórek kokosowych, gotować 5 minut. Zdjąć z ognia, wlać aromat, przyprawić do smaku spirytusem. Rękami formować kulki, obtaczać w pozostałych wiórkach kokosowych, układać na półmisku, włożyć do lodówki do wystygnięcia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    to ja poproszę na wynos takie słodkości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    muszą być pyszne
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Pyszne domowe słodkości
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !