Sposób przygotowania

Przekrojoną bułkę posmarować masłem, posypać pokrojoną w kostkę pieczarką i wędliną oraz suszoną bazylią. Przykryć plastrami sera i zapiekać do rozpuszczenia się sera w tem.200 stopni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zjadłabym
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    prosta i smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !