Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 400 ml. wrzącej wody, wlać do miski, w której zatopić pokrojone truskawki, zostawić do stężenia, 3300 ml śmietany kremówki ubić, dodać 2 starte wafle kokosowe, dokładnie wymieszać, wyłozyć na zastudzonej galaretce, posypać płatkami migdałów, ozdobić ćwiartkami truskawek, schłodzić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pycha, a do sezonu(truskawek) jeszcze trochę daleko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    dzisiaj kupione hiszpańskie, nawet nie były drogie, 5,80 za pół kilo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Deser... Z takimi składnikami musi być przepyszny:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !