Składniki:
twaróg | 1 kg |
masło | 10 dkg |
żólłtka | 6 szt |
śmietana kremówka | 1,2 szkl |
cukier puder | 30 dkg |
cukier waniliowy | 1 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyż |
porzeczki | 50 dkg |
likier miętowy | 8 łyż |
biszkopty okrągłe | 15 dkg |
twaróg | 1 kg |
masło | 10 dkg |
żólłtka | 6 szt |
śmietana kremówka | 1,2 szkl |
cukier puder | 30 dkg |
cukier waniliowy | 1 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyż |
porzeczki | 50 dkg |
likier miętowy | 8 łyż |
biszkopty okrągłe | 15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: