Sposób przygotowania

W rondlu rozgrzać olej, wrzucić pokrojone na kawałki mięso, przesmażyć uważając, żeby nie przywarło do dna. Cebulę pokroić w talarki i smażyć aż się zeszkli, następnie dodać pokrojone w plasterki ogórki, smażyć razem ok. 5 minut. Wlać bulion – dokładnie wymieszać, wrzucić fasolę, kukurydzę i pomidory. Zmniejszyć ogień i gotować pod przykryciem ok. 10 minut. Doprawić do smaku i podawać.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    dokładnie super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    aż mi slinka cieknie , pycha
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !