Sposób przygotowania

Piersi pokroić w większą kostkę. Drobno posiekaną por, starty czosnek i wyciśnięty sok z cytryny dodać do mięsa. W zależności od upodobania można wycisnąć całą lub tylko połówkę cytryny.Dodać 2 łyżki oleju,całość przyprawić vegetą i wymieszać.Tak przygotowane piersi zostawiamy na całą noc w lodówce. Z obu mąk oraz jajek przygotowujemy ciasto. Dodajemy je do dzień wcześniej przygotowanego mięsa i smażymy na oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ale fajna nazwa i intrygujaca
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ale fajna nazwa i intrygujaca
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    Dlaczego kargule?Ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajne, a nazwa ciekawa
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ale fajna nazwa ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczniutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    ciekawe
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    hehe chwytliwa nazwa dania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetna nazwa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    przesmaczne:)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super nazwa , fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    warto zrobić,smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Pomysłowe mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !