Sposób przygotowania

Jarzyny obieramy , zielone części porów odciąć i wyrzucić . Zalewamy je woda , dodajemy curry i gotujemy . Pod koniec dodajemy tylko pastę truflową a całość zmiksować blenderem , i posypać koperkiem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    najs
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    musi być smaczna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !