Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i rzucić na gotującą się wodę z solą i kwaskiem cytrynowym, pogotować o. 7 minut. Odcedzić i pozostawić do ochłodzenia. Marchew zetrzeć ma tarce, cebulę pokroić w kostkę, natkę pietruszki też pokroić. Połączyć wszystkie warzywa, doprawić solą i pieprzem, dać olej i wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    Przepraszam wkradł się błąd powinno być pogotować ok. 7 minut
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Pyszne witaminki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    świetnie wygląda i na pewno smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    apetyczna, kolorowa
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    bardzo lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam taką sałatkę moja mama robiła podobną
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !