Sposób przygotowania

Mięso wkładamy do garnka , do mięsa dajemy cały czosnek przeciśnięty i zalewamy mlekiem parę łyżek i całość wkładamy do lodówki na 2-3 dni . Mleko ma prawo i może skisnąć . Po tych dniach odlewamy mleko i musimy osuszyć , następnie sypiemy solą pieprzem , posmarować masłem i wkładamy mięso do rękawa do pieczenia i pieczemy do 1,5 godziny aż będzie miękkie. Następnie ostudzoną pieczeń pokroić w bardzo cienkie plasterki wykładamy na półmisek i podawać z zimnym sosem .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    same pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    same pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !