Sposób przygotowania

Mięso myjemy, osuszamy,tniemy w plastry..Rozbijamy tłuczkiem,oprószamy sola i pieprzem.Odstawiamy na 10minut.Bułkę tartą mieszamy z płatkami migdałowymi oraz curry.Mięso obtaczamy w mące ,roztrzepanych jajkach i tartej bułce.Smażymy na oleju wymieszanym z masłem z obu stron na chrupko..Na każdym kotlecie położyć wiórek masła ,przykrywamy i dusimy 5 minut na bardzo małym ogniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    też lubię panierke migdałową
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kropka157

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    są bardzo smaczne, uwielbiam je aż ślinka cieknie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !