Sposób przygotowania

Bulion warzywny zagotować, włożyć posiekaną cebulę i czosnek, ugotować do miękkości. Jabłka obrać, pokroić, dodać do wywaru, rozgotować. Do masy wlać 1/2 szkl wody, ketchup, przyprawić do smaku, wymieszać z natką pietruszki. Filety umyć, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, zalać sosem, przykryć. Zapiekać w temp 180 stopni około 35 minut. Podawać z surówką i ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    lubię takie dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być pyszny taki filet.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !