Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę siekamy w plastry, rozgrzewamy w rondlu masło i przesmażamy cebulę, dodajemy pieczarki i dusimy razem kilka minut, dosypujemy mąkę mieszamy i całość zalewamy wywarem, gotujemy ok 15 min małym ogniu, i następnie miksujemy, śmietanę mieszamy z żółtkami i dodajemy do zupy- nie gotujemy, doprawiamy solą i pieprzem i sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Aromatyczna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !