Sposób przygotowania

Jagody posypujemy cukrem i tak odstawiamy je na około 1 godzinę. Po godzinie przecedzamy je przez sito odlewając sok. Dodajemy do nich śmietanę i miksujemy wszystko. Podajemy jako dodatek do bułek na parze, lodów i innych deserów.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszna-też taką robię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna- i ten kolor:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    poezja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    też taki robię-polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super ladna
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam wszytsko co jagodowe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    super sosik nie tylko do pączków na parze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !