Sposób przygotowania

Brukselkę i kalafiora ugotować w osobnych garnkach z dodatkiem cukru Po ich ugotowaniu odcedzić . Pomidory sparzyć , zdjąć skórkę pokroić w cząstki i dodać do warzyw , do nich dodajmy resztę składników a potem przełożyć do ładnej salaterki polać keczupem i udekorować .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    posadziłam w tym roku trochę brukselki w ogrodzie - ciekawe, czy obrodzi ?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !