Sposób przygotowania

Żelatynę namoczyć w zimnej wodzie.Czekoladę rozpuścić.Jaja,2,5 łyżki cukru i cukier waniliowy utrzeć na puszystą masę.Dodać czekoladę.Żelatynę zmieszać z kremem czekoladowym.Ubić prawie całą śmietankę i również dodać.Wiórki kokosowe podrumienić na patelni bez tłuszczu.Ubić resztę śmietanki z resztą cukru.Ozdobić nią krem w fantazyjne kleksy.Posypać wiórkami.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmmm;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !